Lastuvilla pakkausmateriaalina

West-Timber Ky:n lastuvilla sopii erinomaisesti pakkausmateriaaliksi. Erityisellä menetelmällä valmistettu lastuvilla on kevyttä, riittävää ja pölytöntä. Se ei myöskään painu, joten ylimääräistä pakkausmateriaalia ei tarvita sen kiinnittämiseksi. Tutustu myös muihin lastuvillan käyttötarkoituksiin!

Ympäristöystävällinen pakkausmateriaali

Harvennushakkuista saadusta puusta valmistettu lastuvilla on luonnontuote ja ympäristön kannalta erinomainen vaihtoehto pakkausmateriaaliksi. Lastuvilla myös näyttää siistiltä!

Miksi valita lastuvilla pakkausmateriaaliksi?

 • Ympäristöystävällinen
 • Luonnontuote
 • Lastuvilla ei painu
 • Pölyämätön
 • Kevyt pakkausmateriaali

Tilaa lastuvillaa tarpeidesi mukaan

West-Timber Ky:n lastuvillaa on saatavilla kolmessa eri laadussa. Premium, Klassik ja Basic -luokkien lastuvillat soveltuvat hyvin monenlaisiin tarkoituksiin ja niitä voidaan valmistaa niin kuusesta, männystä kuin haavasta riippuen lastuvillan käyttötarkoituksesta. Tarvitsitpa lastuvillaa sitten pakkausmateriaaliksi tai muuhun tarkoitukseen, ota yhteyttä!

pakkausmateriaali

Lastuvillaa sinun tarpeisiisi?

Kerro meille oheiselle lomakkeella, minkälaista lastuvillaa olet vailla tai mihin tarkoitukseen sitä kaipaat ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

West-Timber Ky
Joki-jylhäntie 53
69600 Kaustinen

Y-tunnus: 26350658
Puh: 040 866 7985

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

West-Timber Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.