Ekologiset puulastut Kaustiselta koko Suomeen

Kaustisella toimivan West-Timber Ky:n valikoimassa on puulastuja useaan eri tarkoitukseen. Ne voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan riippuen niiden ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista. Kaikki puulastumme valmistetaan erityisellä menetelmällä niin, että hyväkuntoisen puun ainutlaatuiset ominaisuudet saadaan tuotua erityisen hyvin esille. Lastuvillaa voidaan valmistaa eri puulajeista käyttötarkoituksen mukaan ja niitä toimitetaan koko Suomeen. Tutustu tuotevalikoimaamme ja tilaa!

Premium - laadukasta ja kevyttä

Premium-luokan lastuvilla koostuu parhaista puulastuistamme. Se on väriltään valkoista sekä taatusti kuivaa ja hengittävää. Premium-puulastut sopivat erityisen hyvin huonekalujen verhoiluun, mutta kauniin ulkonäkönsä vuoksi myös koristeeksi esimerkiksi tuotesomistuksiin. Sitä on kevyt ja mukava työstää verhoilussa ja se sopii niin kevyelle kuin painavallekin tavaralle. Premium-luokan lastuvilla toimitetaan puristamattomana 200 litran säkeissä, mutta myös muita kokoja on saatavilla.

Klassik - perinteistä lastuvillaa paaleissa

Klassik-luokan lastuvillamme on perinteistä ja hinnaltaan edullista. Siinä on kaikki luonnonmukaisen tuotteen hyvät ominaisuudet ja se sopii erinomaisesti pakkausmateriaaliksi. Klassik- lastuvillaamme toimitetaan mm. minkki- ja koiratarhoille, joissa sitä käytetään esimerkiksi kuivikkeena tai lämmikkeenä.

Basic - lastuvillaa maatalouden tarpeisiin

Basic-luokan lastuvillamme valmistetaan useimmiten männystä ja se sopii erinomaisesti puutarhojen ja maatalouden tarpeisiin. Basic- lastuvillamme sopii erinomaisesti myös pakkausmateriaaliksi.

Puulastut moneen tarkoitukseen

West-Timber Ky:n lastuvillaa voidaan käyttää moneen tarkoitukseen ja niitä toimitetaan Kaustiselta koko Suomeen. Luonnonmukaiset puulastut ovat monipuolisia ja laadusta riippuen niitä voidaan käyttää niin askarteluun kuin pakkaamiseenkin. Tutustu paremmin lastuvillan moniin käyttötapoihin!

puulastu

Lastuvillaa sinun tarpeisiisi?

Kerro meille oheiselle lomakkeella, minkälaista lastuvillaa olet vailla tai mihin tarkoitukseen sitä kaipaat ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

West-Timber Ky
Joki-jylhäntie 53
69600 Kaustinen

Y-tunnus: 26350658
Puh: 040 866 7985

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

West-Timber Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.